RSS 2.0

Faan..

Den braiga dagen blev genast dålig.
Fick precis reda på att Sockan har fått en fästingsjukdom som är som hjärnhinneinflammation, och det går inte att bota. Han har fått antibiotika och förhoppningsvis blir han bättre och kan leva några år till, annars måste vi avliva honom. Men han kommer aldrig blir som förut.

Uppdatering: 
"Postat av: Inger (mamma)

Hej! Sockan har vingelsjuka. Det kommer från fåglar och möss och sånt han jagar och är inte nån fästingsjukdom. Tyvärr tror jag att han inte har långt kvar. Dels han har snabbt blivit dålig i helgen men han är fortfarande i början av sjukdomen och sen kommer han aldrig att bli samma Sockan igen. Han kanske inte får vara ute pga att han inte hinner undan för bilar och andra faror och Sockan som inte får gå ut lider. Kram"



Helvete..

Håller tummarna för att allt ska bli bättre.
Mitt lilla hjärta!

Vill bara pussa sönder honom nu!
Men tyvärr så är han 60 mil bort.



Pusskraam


Kommentarer
Postat av: Inger

Hej! Sockan har vingelsjuka. Det kommer från fåglar och möss och sånt han jagar och är inte nån fästingsjukdom. Tyvärr tror jag att han inte har långt kvar. Dels han har snabbt blivit dålig i helgen men han är fortfarande i början av sjukdomen och sen kommer han aldrig att bli samma Sockan igen. Han kanske inte får vara ute pga att han inte hinner undan för bilar och andra faror och Sockan som inte får gå ut lider. Kram

2010-11-09 @ 20:56:22
Postat av: Emma

Okej, nej, Sockan mår ju inte bra av att inte få vara ute.. Kram

2010-11-09 @ 21:11:22
URL: http://pasanen.blogg.se/
Postat av: Martina

Vilken fin bild :) snyft

2010-11-10 @ 08:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback