RSS 2.0

Äntligen hemma..



Nu är jag hemma i Skyttorp och jag har varit och hämtat Joel och Robin på dagis. Fick ett underbart välkomnande, då dom sprang och hoppade upp i famnen på mig. Jag har inte träffat dom på en månad, så jag har verkligen saknat dom.
Men nu frågar Robin om jag kan tatuera honom, så nu ska jag gå och plocka fram pennorna. :)


Pusskraam


Pickalot..



Snart ska jag iväg och jobba, fick precis reda på det. Men som tur var är det bara här hemma i Klippan idag. :)

Pusskraam



Snart hem till Skyttorp..



Egon är massa busig idag och jag skulle bara vilja åka till agilitybanan med honom och träna.. men jag vågar inte.

Idag var vi och kollade på lägenheten, men det var inget för oss.
Vi var på så kallad "dubbelvisning" där vi stod tvåa i kön, damen före oss sa att hon ville ha lägenheten så då gick vi därifrån. Men så ringer Treklövern en kvart senare och säger att vi kan få den om vi vill för hon hade redan dragit sig ur. Lite sur blir man, för då kanske vi hade kunnat kollat lite mer, men som tur var ville vi inte ha den, annars hade jag bett om en ny visning.

Ikväll bär det av hem till Skyttorp, längtar så in i efter kompisar och familj. Ska pussa sönder Joel och Robin.
(Och kanske Ronja med. ^^)
Robin som fortfarande tycker att mina gamla piercingar är himla intressanta kommer nog bli tokförtjust i min nya. :) Ser fram emot många kloka samtal med pojkarna.

Nu ska jag ta och fixa kycklingsallad till kvällens bilfärd (har varit till Björnekulla och köpt på mig mer Chicken marinadkrydda, mums) och så ska jag färga ögonbryna, sen packa.



Pusskraam

Ronja.. probably the best girl in the world.

Tack vännen, för dina samtal. Dom värmer och du gör mig så glad.
Är så skönt att få prata av sig med dig.



Pusskraam



Är en blogg till för att få häva ur sig negativa tankar?



Idag vill jag bara gråta,

Hunden lyder inte och börjar gny och dra så fort vi möter andra hundar och han är inte det minsta intresserad av mig. Och jag vet att det mesta beror på för lite aktivering, jag är dålig på det, men jag orkar inte jämt och jag har totalt tappat självförtroendet sen jag flyttade till Skåne. Verkar inte kunna göra någonting alls själv längre.

Försöker dessutom trappa ner på medicinen så det kan antagligen vara lite därför som jag är på dåligt humör just nu. Har nu fått reda på vad som orsakar "elstötarna" i huvudet, och jo, det är nämligen en biverkning av medicinen. Det känns skönt att veta men fy så obehagligt det är, och det känns faktiskt mer än vanligt. Nedtrappningen den här gången ska gå väldigt sakta då jag inte har klarat av det dom andra gångerna.
Livet i Skåne är inte vad jag drömt om, inga kompisar, ingen familj, inget jobb. Bara en ful lägenhet precis vid tågstationen, där dom just nu håller på lägger ett nytt spår så buller har vi så det räcker och blir över.
Imorgon ska vi dock kolla på en ny lägenhet, en trea, så det ser jag verkligen fram emot.

Där kom det iallafall en positiv grej.
Men jag behöver mina kompisar, känns som att jag verkligen har tappat kontakten med alla, skulle vilja ringa oftare, men har inte råd. Och när jag åker hem över en helg måste jag välja kompisar eller familj. Oftast försöker jag hinna med båda men det blir så fruktansvärt stressigt.
Men ni ska veta att jag inte har glömt er. Tvärtom.. det är er jag behöver.

Sista negativa saken nu: Jag är så röksugen. Slutade röka för ungefär 11 månader sen men det är fortfarande så grymt jävla jobbigt. Fantiserar jämt om att få gå ut på våran stora balkong och bara sitta och fundera och röka och dricka te. Men icke. Balkongen är det enda som är bra med lägenheten, och den kan jag inte ens använda.

Sorry om jag gör er deppiga nu..


Btw, så piercade jag mig igår. :)

Pusskraam

Idag vill jag bara gråta, hunden lyder inte och börjar gny och dra så fort vi möter andra hundar och han är inte det minsta intresserad av mig. Och jag vet att det mesta beror på för lite aktivering, jag är dålig på det, men jag orkar inte jämt och jag har totalt tappat självförtroendet sen jag flyttade till Skåne. Verkar inte kunna göra någonting alls själv längre.    Försöker dessutom trappa ner på medicinen så det kan antagligen vara lite därför som jag är på dåligt humör just nu. Har nu fått reda på vad som orsakar


Välkommen till min nya blogg!