RSS 2.0

Design.

Mamma berättade att min blogg fortfarande är rosa på hennes dator (ska vara svart).

Hur ser bloggen ut för er? Vill gärna veta.


Pusskraam


SÅLD!

Just nu sitter vi och glor på Svensk maffia på tv4, det är grymt intressant.

Idag fick vi våran gamla tv-möbel såld. Det var en Expedit från Ikea. Jag trodde inte vi skulle få den såld innan vi flyttade så jag var rädd att vi skulle behöva släpa med den till nya lägenheten. Men vi hade tur. 300 spänn gick den för.
Jag har börjat packa ner glas, skafferi och sånt. Så just nu har vi bara ett varsitt glas och en mugg.
Snart händer det..

Pusskraam


Ny design

Nu har Martina fixat min blogg. Jag gjorde dock headern. Men hon satte ihop allt för jag är så dålig på sånt. Tack så mkt, hjärtat! Jag är jättenöjd.

Det börjar kännas att vi ska flytta snart. Det står lådor överallt och vi packar och städar lite varje dag. Lite nervöst men massa spännande ska det bli. Och det ska bli riktigt skönt att flytta härifrån. På söndag ska vi få äta flyttpizza, det ska blir sjukt gott. Vi har inte ätit pizza på läänge nu för vi har bestämt oss för att vänta tills vi flyttar.
Nu sitter jag och väntar på att Uffe ska ringa och säga att han börjar bli klar på banken så vi kan gå till Netto och köpa leggins till Martina.

Men vad ska man äta idag då. Det är så svårt att komma på något.
Inatt vaknade jag förresten av att Egon satte sig i ansiktet på mig. Hur äckligt som helst.

Pusskraam


Vuxenpoäng för hemtelefon

Idag var jag till Netto och köpte leggins.. konstigt, i know. Dom hade billiga så jag köpte ett par såna i lack typ. Har länge velat ha såna och nu blev det av.

Nu sitter jag och kollar på halv 8 hos mig. Och fan vad smart karln var som tog och pyschade billigt vin i soda streamern. Det måste jag pröva någon gång.

Vi har äntligen fått hemtelefon så alla som vill ha numret får skriva en rad. Vill liksom som inte lägga upp det här. Känner mig som ett litet barn igen som springer och skriker "jag tar det!" så fort det ringer.

Uffe springer runt och möblerar om lådorna i lägenheten, han tycker det är lite trångt. :)

Idag åt vi gottemat, krämig kycklinggryta med curry och bandspaghetti. Mums!




Pusskraam


Ledig dag.

Idag har jag bara glott på tv, kollat kläder på internet och duschat. Klockan är ju inte så mkt än, men ändå känns det som att jag borde gjort något mer. Jag ska ju packa och städa och sånt och eftersom jag inte jobbar så känns det som att jag borde göra något, annars tycker folk att jag är lat och tänker "men om du varit hemma hela dagen så borde du hunnit städa hela lägenheten". Så nu mår jag lite dåligt för att jag inte gjort något. Just nu sitter jag och glor på Oprah, och det är väldigt intressant idag. Det handlar om en kvinna med 20 olika personer i kroppen.

Btw så måste jag lägga massa pengar på bilen snart, bromsklossarna är ju som sagt helt slut. På Mekonomen kostar det ungefär 2000 spänn och på Biltema är det halva priset. Så för er som inte orkar räkna matte nu när skolan är slut så kan jag tala om för er att hälften av 2000 är 1000. Alltså mkt billigare. Hihi. :)











Varför hittar man alltid kläder när man inte har råd?

Uffe har föresten letat ny bil till mig och jag har totalt snöat in på en liten Ford Fiesta. Man kan få en riktigt fräsch sån från 2005 för ca 50 000 kr. Så när vi har flyttat ska jag spaaaara!

Pusskraam


Snabbinlägg

Jag vill skriva, men känner inte att jag har tid.

Jobbar om dagarna, vilket innebär pengar till flytten, men det är såå tråkigt. Har ingen direkt motivation och imorse höll jag på ge upp.. Men men.

Bordet från Jysk har jag fått 650 kr billigare nu. Jag var dit och pratade med dom. Vet inte om jag är nöjd med det. Men jag orkar inte bry mig. Det är så mkt nu.

Vi ska inte få flytta förrän på söndag nu, för tanten som har lägenheten behöver en vecka på sig att flytta även fast hon har flyttgubbar och personer som ska städa åt henne. Hon vill dessutom ha nyckel till förrådet ända till på måndag och vi kan inte göra något åt saken eftersom det står så på kontraktet. Så vi ska få nycklarna vid 10 på förmiddagen på söndagen. För hon orkar inte kliva upp tidigare. Irriterande.

I helgen var vi till Väla och handlade lite. Blev en tv-bänk från Ikea, en vit basic-topp, en grå topp med puffärmar, en bh och ett läppglans från h&m, dessutom kom jag hem med en sån där silikon-bh utan axelband och rygg från Cubus. Har velat haft en länge och nu blev det äntligen av. Jag hittade också en fejk-skin-pälsjacka på Cubus för 149 kr, men den köpte jag inte. Fast jag är fortfarande kluven. Den var ju så billig!

Min bil är btw hemsk. Bromsarna är helt slut och den låter förjävligt när man bromsar. Så tills vi har fixat det så får jag låna Uffes finfina bil. Jag kan ju säga att jag inte är förvånad att det är yttligare fel på min bil. Tydligen så är det slitning, men ändå..

Pusskraam


Ska man nöja sig? Nej, aldrig!

Idag var vi till Jysk och köte matbord och sex stolar. Så nu är man 4500 kr fattigare. Pengarna bara rinner iväg nu när vi ska flytta. Men något jag hatar är att vi alltid kommer hem med repor på det vi köper och jag brukar inte orka åka och byta, men den här gången rann bägaren över. Jag packade ihop bordet igen och imorgon ska jag ringa till Jysk. Inte fan ska jag väl behöva hyra släp igen (och låna bil med drag) bara för att dom inte har hanterat bordet varsamt. Då ryker ju fan minst 500 spänn till. Så jävla less blir man. Imorgon ska dessutom Uffes bil lämnas in på service, och det är inte det billigaste på nya bilar, 4700 kr. Usch. Får nog skippa maten nästa månad, och leva på kartong, för det har vi gott om.

Nu på kvällen åt vi scones och drack te (så då fick jag användning av nya brödpåsen). Mums.







Pusskraam


New stuff

Idag har vi varit i Höganäs hos Margit och Gösta som är Uffes farmor och farfar. Därifrån fick vi med oss en telefon hem eftersom vi snart ska ha hemtelefon. Det är litet, jag vet. Men det känns så jävla stort.
Och vi har redan satt in dom fem snabbnummer som det fanns plats för.

Igår var jag till Ica och hämtade ut min vinst från Pågen. En brödkorg/påse, en sån med magneter. Jag älskar att vinna saker. Fast det händer vääääldigt sällan.

Uffe har inte snusat på två dagar nu. Grymt jävla bra är han! Håll tummarna för att han lyckas. <3


Igår drack jag Strawberry Daiuqiri.
Just nu sitter jag och dricker cider men det blir nog en Daiquiri idag med.


Igår var det myskläder som gällde.


Idag var jag tuff.


Nya telefonen.


Brödkorgen/påsen



Snart blir det mat. Rester från igår, hemgjord Calzone med hemgjord pizzasallad. Mums!


Pusskraam


Hundbajs överallt

Jag var nyss ute med hunden, på kissrundan som är tio minuter lång. På tio minuter ser man ungefär tio högar med skit. Jag fattar inte. Det är en hög i minuten. Hela Klippan består av hundskit. Och här i Klippan så har vi stolpar med hundbajspåsar på för t.ex. dom som glömt påsen hemma, eller kanske inte har råd med påsar. Men det konstiga är då att varför används dom inte?! Dom fyller på dom kanske en gång i månaden och sen några dagar senare så är alla borta. Man ser såna som proppar hela fickorna fulla av påsar. Men vad används dom till? Inte till att plocka upp hundskit iallafall. Används dom till fryspåsar eller? Dom få gångerna jag glömmer påse så är det alltid slut på stolparna så då måste jag gå hem och hämta påse och sen gå tillbaka och hoppas på att någon inte klivit i det innan jag hunnit plocka upp det. För sån är jag. Jag plockar upp efter min hund! Jag skulle få dåligt samvete om jag inte gjorde det. Jag skulle krypa in i buskar om det behövdes för att plocka upp efter min hund.

Men men, nog om det, inget kommer förändras bara för att jag skriver om det. Tyvärr.
Nu ska jag duscha, sen ska jag iväg och handla så jag kan fixa mysig överraskningsmiddag tills Uffe kommer hem. Efterrätt blir fryst daimcheesecake så därför måste jag börja i tid.


Pusskraam


tolfte januari tvåtusenelva

Inatt kom det lite ny snö här i Klippan, men det var inte så mycket kvar imorse. Men snorhalt är det ute, man borde ha skridskor när man går ut.

Igår tränade jag med min nya apparat och idag har jag sjuuukt ont i magen. Träningsvärk. Det betyder ju att det funkat. :)

Idag ska vi hämta min bil. Hoppas nu att allt funkar som det ska.

Seg tisdagskväll

Nu sitter vi och slötittar på Rush hour 2 som går på 6an. Fan vad tråkig den är. Egon ligger här brevid och tuggar ben.
Idag köpte jag en Ab Slide, en sån där mojäng som man tränar magen med. Nu jävlar ska jag bli slimmad och börja använda klänningar och jeans.

Jag har länge varit trött på våra köksstolar så den första januari sydde jag överdrag till dom. När vi flyttar kommer vi visserligen köpa nytt men vi kommer vilja ha vårat barbord i vardagsrummet och då passar det mycket bättre såhär.


Jag blev massa nöjd.

Jag passade på att fota när min Uffe-Puffe lagade mat idag. :)



Pusskraam


Mekaniker på toa

Såg precis två nya kommentarer på mitt inlägg om vänner. Och banne mig vad glad jag blev. <3

Min nya kamera kom idag och den funkar superbra! Nu fattas bara semester, vänner och familj så man kan fota lite. :)
Snön börjar förresten smälta här i Klippan, och det känns skönt, i förmiddags när jag var ute med Egon så hörde jag fåglarna kvittra. Jag tror att våren är på väg. Våren innebär glada människor, and i love it.

Snart kommer Uffe hem och då ska vi åka iväg och köpa en lite grej så jag kan komma igång med min kamp mot centimetrarna, eftersom jag inte kan få tummen ur röven och fortsätta med simningen. Man får pröva sig fram.

Uffe ringde nyss och sa att min bil inte blir klar förrän imorgon och det kommer kosta 2185 kr. Han fick det billigare eftersom han hade försökt nå mekanikern i 40 min och det visade sig att killen suttit och skitit i 40 min och sen hade tänkt att vi skulle betala den tiden som arbete. Dom tar ju några hundra i timmen och hade inte Uffe märkt att han var borta så hade vi fått betala för det. Men nu ska vi bara behöva betala produkterna, inte arbetstiden. Jag trodde Volvo var lite mer proffisionella än så, men icke.. Jag fattar inte, hade Uffe inte försökt nå honom och märkt att han var borta så hade vi fått betala för att killen satt och sket. Jag blir så arg!

Här kommer iallafall en test-bild tagen med nya kameran. Egon ser ut att vara trött.



Pusskraam


Sängen är min bästa vän..

Och jag vet, det är hemskt. Jag sover mer än jag är vaken. Det gör mig bara mer trött. Jag orkar inget, känner mig så ensam hela tiden. Jag orkar inte söka jobb, jag orkar inte vara ensam, jag orkar ingenting. Jag bara går och lägger mig istället och hoppas att ångesten är borta när jag vaknar, men icke. Det blir bara värre, men orkar jag göra något åt det? Nej.
Bilen håller på rasar, kommer bara nya fel hela tiden. Imorgon lämnas den in för felsökning för att lysena inte funkar. Och om det är det "kända s40-felet" så ryker 2000 kr. Vi som behöver alla pengar vi kan få till flytten, och dessutom ska Uffes bil in på service den här veckan också, så där ryker 4000 kr. Bromsarna är inte heller som dom ska på min, dom tar väldigt sent. Så det jag har att se fram emot är säkert att det kommer bli lika dyrt att fixa alla kommande fel som att köpa en ny.. Men för vilka pengar då? Rutan är det en spricka i och i somras så lagade jag solskyddet med en juiceförpackning. Känns som att den kommer rasa vilken sekund som helst. Idag när vi kom ut så var batteriet urladdat (och jag hade inte haft något igång) men som tur var så hade det inte frysit, så vi fick ta fram startkablarna. Tur att vi har två bilar.

Jaja, nog om allt dåligt..
Idag fick vi trådlöst internet, så guess what?! Jag sitter vid köksbordet nu. :) I nästa lägenhet kommer vi dessutom att ha hemtelefon vilket jag har längtat efter.
Vi flyttar den 1 februari och det börjar verkligen närma sig. Uffe har redan packat en låda. Och han tjatar febrilt om att vi måste packa mer, för "vi kommer inte hinna annars". Hehe, så i helgen har jag lovat honom att vi ska börja. Ska bli skönt att få komma till lite nytt. Förhoppningsvis kan jag se det som en nystart för mig, istället för att sova så kommer jag kunna pyssla med inredning och målning ett tag.

Jag har förresten beställt hem en billig, liten kompaktkamera som jag kan ha hemma och på semester osv. Så jag slipper släpa på systemkameran och vara orolig att den ska gå sönder. Den borde komma nu i början på veckan. Det ska bli kul. Jag har också framkallat 100 bilder från Fuji, som dom också borde komma nu i början på veckan.
På tal om ingenting så tändes min symaskinslampa förra veckan och varken jag eller Uffe var i närheten av den, det var lite läskigt. Och idag var det någon som försökte komma in här, stoppade i nyckeln i låset och försökte vrida om, antagligen märkte den att det var fel dörr, men det är inte första gången det händer, så det ska bli väldigt skönt att flytta.

I helgen sov Uffes lillebror Peter över här och på fredagen blev vi fulla, senare på kvällen kom också Uffes lillasyster Frida. Det var mycket trevligt. :)

Jag har ju inte bloggat på sjukt länge så det blir mycket hopp den här gången.
Nyår spenderades hemma i Skyttorp med familjen, det var lugnt och skönt. Och idag fick jag förresten reda på att Joel har tappat fyra framtänder så han kan få ut tungan genom gluggen. När jag åkte hemifrån den 2 januari så hade han bara tappat två. Får citera kusin Johanna "tänderna bara ramlar ur munnen på honom". :)

I julklapp fick jag min efterlängtade Volumemaster, så nu för tiden går jag runt med volym i håret. ;) Den fungerar bättre än förväntat, riktigt bra är den. Volymen håller även fast man sover på det. Love it!

Nu har jag inget mer att skriva. Så här kommer två bilder från sist jag var hemma i Skyttorp, då spelade vi väldigt mycket barn-Uno (Joel och Robin fick det i julklapp) så dom blev tillslut väldigt duktiga på att hålla korten. :)






Pusskraam