RSS 2.0

Joel på tv.. nästan

http://svt.se/2.149558/1.2291861/klippsymfoni_-_uppohoppa#video2291861=2334814

Min lillebror Joel fick med sin teckning på Bolibompa.
Stolt man blir. :D


Pusskraam


Barbie-kändisar

I tisdags var vi och handlade på Citygross, och där satt Jay och Minnah från idol och signerade. Något som alltid förvånar mig lika mycket när jag ser en kändis är hur stora dom faktiskt är. Jag är alltid beredd på att dom ska vara lika stora som dom är på tv och i tidningar, alltså som en docka. Jag tror liksom att jag ska kunna hålla dom i handen, men dom är ju konstigt nog lika stora som vanliga människor.

En update på hur det går med vårat badrum: SKIT! Det känns som att det står stilla, det är så mycket färg att dra och man måste sitta och pilla bort allt med naglarna. Men förhoppningsvis blir vi klara i helgen för då tänkte vi ta ett rejält tag.. Sen har vi nästa badrum att "se fram emot", det är samma sak där, färgen lossnar.

Vi har förresten köpt den nya soffan nu, och fy bubblan vad jag längtar tills vi får hämta den. Den är så stor och mjuk. Vi köpte den på Chilli i Arlöv i Burlöv (Malmö).

Såhär ser soffan ut. Den heter XL Houston.




Pusskraam


Så fel det kan bli..

Dessvärre så känner jag igen mig. Haha.



Tack för tipset om www.felsms.com, Ronja. <3

Idag har jag gjort citron- och ananassorbet. Den står i frysen nu. Hoppas det blir bra.
Inatt åker vi hem till Skyttorp, pappa fyller hela 48 år på söndag.

Pusskraam


Trött måndag

Under helgen befann vi oss hemma i Skyttorp, sjukt mysigt att träffa familjen.
På lördagen stod det fest i Tierp på schemat. Lyckat blev det.
Halva söndagen var det sängen och huvudet i toaletten som gällde, andra halvan åkte vi bil tillbaka till Klippan.
Nu sitter jag i soffan i nya lägenheten och kollar på tv. Snart ska jag ta och slita färg från väggen inne i badrummet här på övervåningen. Av någon anledning lossnar färgen, men det gör inget för vi hade ändå tänkt att måla om. Idag ska vi till Helsingborg och köpa en hylla till badrummet som jag hittade på blocket.

Btw, Cesar Millan kommer ju till Sverige i maj och jag hade så gärna velat se honom men jag har inte råd och det finns bara dåååliga platser kvar. Jag hoppas verkligen han kommer igen men egentligen förstår jag inte varför det är så viktigt att få se honom på riktigt, det är ju inte som att jag kommer få prata med honom eller något sånt. Det är nog bara för att man ska kunna skryta om det och att jag när jag ser honom på tv ska känna mer samhörighet eller något sånt. Så nu kommer jag vara jätteavundsjuk på alla som ska dit. Alla som ska få se "my man Cesar" (som jag kallar honom). Men men, jag glömmer det väl om ett år.

Nu ska jag slänga bort datorn och göra lite nytta.


Pusskraam